FC Dordrecht (18.09.2020)

Wanneer: vrijdag 18-09-2020

Hoe laat: 21:00                           

Waar: Parkstad Limburg Stadion     

Bron: FC Dordrecht

In speelronde 4 speelt Roda tegen FC Dordrecht. Dordrecht heeft op dit moment 1 punt uit drie wedstrijden. Respectievelijk tegen Go Ahead Eagles, FC Den Bosch en Excelsior. De trainer van het eerste team is Harry van der Ham. De 66 jarige trainer heeft er al een lange carrière als speler en trainer op zitten. van der Han was al hoofdtrainer is al eerder trainer van Dordrecht geweest ook was hij trainer van Telstar en Top Oss. Van der Ham speelt het liefst in een 4-4-2 in een ruit met een controleur en een nummer tien. 
Dordrecht is een ploeg die vooral goed is in counteren. Het afmaken lukt tot nu toe nog niet echt bij Dordrecht. Op dit moment zitten ze op 2 goals in dit seizoen. In tegenstelling tot Roda die nu op 7 goals staan in dezelfde hoeveelheid wedstrijden.
Als je kijkt naar de verdediging van Dordrecht zie je dat het centrum nog niet aan elkaar gewend is. De beste speler van Dordrecht is de geblesseerde Jari Schuurman. De 37-voudige jeugdinternational is een aanvallende middenvelder met een goede trap.

Streppel heeft tegen top Oss laten zien dat hij goed tegen dit soort teams kan spelen dus het kan een monsterscore worden.
Dordrecht is een van de mindere ploegen in de KKD en gaat waarschijnlijk meedoen om de laatste plaatsen. Ik verwacht dat het een interessante wedstrijd gaat zijn met een paar goals.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now